LSDM e gatshme për të bashkëpunuar me të gjitha partitë dhe me secilin deputet!

“U konfirmua ajo çfarë kemi deklaruar, deklaratat se deputeti është kidnapuar janë të pavërteta, shumica e deputetëve janë për përparim dhe vazhdim të integrimeve evropiane”, kanë reaguar nga Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë pas prononcimit para media të deputetit, Kastriot Rexhepi, transmeton TV21.

Gënjeshtar e liderit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski dhe liderit të Të majtës, Dimitar Apasiev dhe përpjekjet e tyre që të bllokojnë vendin nuk kanë vend në Kuvend dhe ky është lajmi i mirë, thuhet më tej në reagim.

“E përshëndesim paralajmërimin e zotëri Kastriot Rexhepi se shumica e deputetëve janë për përparim, për mbajtjen e rrugës së vërtetë, për vazhdim të integrimeve evropiane, për raporte të mira me fqinjët dhe raporte ndëretnike stabile, për siguri ekonomike. LSDM është e hapur për bashkëpunim me të gjitha forcat demokratike dhe deputetët, bashkë të sigurojmë vazhdimin e përparimit të vendit. Stabiliteti i vendit është siguruar. Populli mund të jenë i bashkuar”, thuhet në kumtesë./TV21