Lizzo nuk po heq dorë nga muzika

Lizzo thotë se nuk po heq dorë nga muzika.

Kjo pasi në një postim të mëhershëm shkruante se “po hiqte dorë sepse është lodhur” – këngëtarja amerikane tashmë ka sqaruar se nuk kishte ndërmend ta bënte këtë.

“Doja ta bëja këtë video sepse thjesht më duhet ta bëj të qartë se kur them ‘heq dorë’, dua të them që nuk i kushtoj më rëndësi energjisë negative”, pohon ajo tani.

 

“Ajo që nuk do të heq dorë është gëzimi në jetë, që është të bësh muzikë dhe të lidhesh me njerëzit. Dhe e di që nuk jam vetëm. Në asnjë mënyrë, nuk jam i vetmi person që e përjetoj atë negativitet më të lartë se pozitivitetin”, shtoi ylli i famshëm.

“Nëse mund t’i jap vetëm një personi frymëzim ose motivim që të qëndrojë në këmbë për veten e tij dhe të mos lejoj që njerëzit negativë dhe komentet negative të fitojnë, atëherë unë kam bërë më shumë sesa mund të kisha shpresuar ndonjëherë”.

Krejt në fund, Lizzo thekson: “Do të vazhdoj të eci përpara dhe të vazhdoj duke qenë unë”. 

Lizzo