LIVE/Kjo është gjendja në pikat kufitare, pritje dhe kolona të gjata

Pas përfundimit të pushimeve dimërore dhe festave të fundvitit, në pikat kufitare prej dje janë shtuar pritjet e gjata dhe kolonat e stërngarkuara të makinave. Pritje të gjata ka gati në të gjitha pikat kufitare si Tabanoc-Preshevë, Merdare, Batrovc dhe pika kufitare me Hungarinë. Më poshtë keni linqet, ku ju mund t’i shihni LIVE, flukset në piat kufitare:

Pika kufitare Tabanoc – Preshevë:

https://kamere.amss.org.rs/

SERBI – KROACI:

https://m.hak.hr/kamera.asp?g=2&k=1

SERBI – KROACI dhe SERBI – HUNGARI

https://kamere.amss.org.rs/

LIVE KOSOVË – SERBI: https://mpb.rks-gov.net/QKMK.aspx