Lista e inspektorëve të ITSH në nivel shteti, inspektor me arkitekturë dhe filozofi

Alsat ka siguruar ekskluzivisht listën e inspektorëve në nivel shtetëror në kuadër të Inspektoratit Shtetëror të Tregut. Nga profilet që punojnë në këtë institucion të udhëhequr nga Stojko Paunovski vërehen inspektor me fakultet të arkitekturës, filozofisë, edukatës fizike etj.

 

Adrian Kerimi