Liridona nga Kaçaniku kryen mjekësinë në Danimarkë, zgjedhet mes pesë studenteve më të mira

Liridona (Rexhep) Koxha ka përfunduar me gjitha 10-she në Univeristetin e Kopenhagës në Fakultetin e Mjekësisë. Ajo është pëzgjedhur ndër 5 studentet më të mirë në tërë Danimarkën, për të vazhduar me hulumtime shkencore në Universitetin e Harvardit në Amerikë!

“Urime Liridona, Kosova krenar me ju dhe mergimtarët qe po i’a zbardhin fytyrën”, e kanë uriar familjarët e saj.