Limaj për Kurtin e Thaçin: S’ durohen mes veti, por s’munden pa njëri –tjetrin

Limaj ka thënë se qasja e kryeministrin në detyrë Kurti ka kthyer urrejtjen mes popullit

 

“Krejt këtë vend e kanë kthy në urrejtje dhe përçarje mes popullit. Këtë që po e bën kryeministri i Kosovës dhe prapavija e njerëzve rreth tij është dëshpëruese, zhgënjyese për mua, për të thënë me së lehti”, ka thënë Limaj

Po ashtu lideri i Nismës ka komentuar raportet mes kryeministrit në detyrë Albin Kurtit dhe presidentit të vendit, Hashim Thaçit.