Liberta pyet: çfarë domethënie ka ngjyra vjollce ?

Moderatorja e njohur shqiptare Liberta Spahiu njihet si ndër prezantuese më të shkathta dhe më speciale që ka ekrani televiziv.

Në çdo paraqitje televizive vjen me diçka të veçantë dhe kështu  arritur të hyjë në zemrat e shumë shqiptarëve.

Shumë-kush në bazë të ngjyravë që i vesh rrobat mundohet të simbolizojë ndonjë gjë, psh nese vishesh me ngjyrë të kuqe themi se simbolizon dashurinë, e nëse vishemi me të verdha xhelozinë, por ngjyrat tjera çfarë kuptimi kanë?

Këtë kuriozitet duket se e ka edhe moderatorja bukuroshe e cila përmes një postimi ka bërë një pyetje.
“Prsh ngjyra e kuqe simbolizon dashuri, e verdha xhelozi, e vjollce cka?! a e din kush?” ishte mbititulli i fotografisë.

Cila është përgjigjia juaj?