Lehtësohen masat, prej të mërkurën ora policore fillon në ora 23?

Shtabi i krizës, deri te Qeveria ka propozuar që të sjellë vendim për lehtësimin e masave anti-Covid.

Ora policore nga e mërkurja të fillojë në ora 23, ndërkaq kafenetë të punojnë deri në ora 22:30.

Ky vendim që të hyjë në fuqi, duhet të kalojë në seancë qeveritare.

Lehtësimi i masave vjen, ngaqë ka rënie drastike të numrit të rasteve pozitive me Covid-19 dhe presioni ndaj spitaleve ka rënë./TV21