Larg njëri-tjetrit, Afrona kujton këtë moment me Bleron

Afrona ndodhet larg Bleros në këtë situatë të jashtëzakonshme.

Për shkak të koronavirusit, çifti nuk kanë pasur mundësi që të takohen me njëri-tjetrin, madje Bleros i është prishur befasia që e kishte përgatitur për të.

Nëpërmjet një postimi ajo e ka kujtuar burrin e saj nga largësia dhe bëhet fjalë për një ngs imazhet që dyshja e kanë realizuar në natën më të rëndësishme për ta, natën e dasmës.