Lama udhëton për në turneun ndërkombëtar të boksit “Strandja” në Bullgari

Boksieri ynë i njohur, Jasin Lama, fitues i Gongut të artë, do të marrë pjesë në turneun më të madh evropian, i 71-ti me radhë “Strandja”, i cili nga 20-26 janar 2020 do të mbahet në Sofje të Bullgarisë.

Në këtë turne do të mrrin pjesë më shumë se 300 boksierë nga 30 vende, të cilët kanë dorëzuar aplikime për pjesëëmarrje në “Strandja kup”.
Gara më e vjetër e boksit në Evropë fillon të martën  dhe do të zgasë deri të shtunën.

Ky turne është i mirëseardhur per boksierin tonë, para turneut kualifikues europian që do të mbahet  në Londër nga 13-24 mars 2020 dhe që është  kualifikues për në Lojërat Olimpike Tokio 2020.