Labinot Tahiri sot vazhdon aksionin humanitar në Klinë dhe Istog

Labinot Tahiri bashkë me vullnetmirët po vazhdon të shpërndajë pakot ushqimore dhe higjienike për familjet me asistencë sociale.

Ai gjatë këtyre ditëve ka vizituar disa komuna, ndërsa sot bëri të ditur se aksioni po vazhdon në Klinë dhe Istog.

I NGJAJSHËM

EDHE PSE DITË PUSHIMI LABI VAZHDON TË NDIHMOJË FAMILJET QË TË VETMIN HALL E KAN SHUJTËN E RADHËS

“Sot në Klinë dhe Istog!
Donacione nga dora e shqiptarëve pako ushqimore dhe higjenike!
Rrugët tona do të mbushën me miresi e dashni për çdo qytettarë te vendit!
Vazhdojmë nga nesër në Kamenicë e Gjilan🕊🌹🕊 Labi-FKSH”, ka shkruar Labi.

Këtij postimi, ai ka shoqëruar edhe disa imazhe, ku shihen edhe pakot ushqimore që do t’iu dhurohen familjeve në nevojë.