Labi i hapur për ndihmë pas shpërthimit në Ferizaj

Në Instagram, Labi ka bërë një postim teksa ka shkruar numrin kontaktues në rast se dikush ka nevojë për ndihmë, shkruan lajmi.net.

“Familje të nderuara, për çfarë do që keni nevojë sa i pêrket ndihmes nga ana jonë na lajmroni në nr: +38349451181 behet fjalë për të lënduarit e këtij rasti që ndodhi sot.Lutemi për shpirtat e të gjithêve që të shërohen sa më parë. 🙏🏻Labi Ferizaj Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labi.

Ndryshe, qyteti i Ferizajt sot ka përjetuar një ditë të pazakonshme duke përjetuar një shpërthim i cili ka ndodhur dhe ka shkaktuar lëndime trupore të disa persona.