Kuvend, vazhdon debati për Propozim-buxhetin për vitin 2023

Komisioni Kuvendor për Financim dhe Buxhet sot duhet të vazhdojë debatin rreth amendamenteve për Propozim-buxhetin e vitit 2023.

Për propozim-buxhetin për vitin 2023 janë dorëzuar 263 amendamente nga të gjitha partitë politike, prej të cilave 200 janë të VMRO-DPMNE-së.