Kush ishte ai Grenelli që nuk na përfillte neve si shqiptarë?

Gjyla Çeliku
Unë nuk e kisha dëgjuar ndonjëherë, por e dëgjova nga disa politikanë, përkrahës të PDK-së, LDK-së në Kosovë dhe BDI-së në Maqedoninë e Veriut, nejse do shkoni të gjithë si Grenelli sepse ai soj jeni edhe ju që e përkrahët edhe atëherë kur ai realizonte marrëveshje në favor të Serbisë, bënte fushata me serbët dhe me ju që u gënjente mendja që do triumfojë Trumpi Dumpi!
Ua prishi Trumpi terezinë sepse kjo botë nuk u krijua për hajninë!
Uroj të ik edhe COVID19 bashkë me Trumpin edhe ju sepse të gjithë jeni akoma më të zi se COVID19!
Joe Biden:
COVID19 nuk e solla unë por e gjeta në mesin tuaj!
Populli amerikan:
Po e kishim një më të zi, ai quhej Trump që për 4 vjet trurin na e bëri dump.
Populli shqiptar:
Neve s’na vjen interesant sepse jemi mesuar 20 vjet dhe jo vetëm dump por jemi bërë imun ndaj çdo dumpi sepse s’kemi as forcë ti largojmë si ju!
Joe Biden:
Juve amerikanët e mi u shpëtova unë, por dhe juve shqiptarët e mi do ju shpëtoj sërish!
Game over!