Kurtit e Osmanit iu ofrohet picë në Obiliq, do habiteni me veprimin e tyre

Kandidati për kryeministër nga Vetëvendosjes dhe ushtruesja e detyrës së postit të presidentes, Vjosa Osmani në ditën e tretë të fushatës kanë vizituar Komunën e Obiliqit

Derisa Kurti e Osmani bënin ecje në sheshin e Obiliqit, aty qytetarët iu kanë ofruar pica.

“Krejt me zemër”, tha qytetari derisa iu ofroi picën.

Picën e marrë nga qytetari, Kurti e ka ngrënë gjatë ecjes që bënte në shesh.

Kandidati për kryeministër nga Vetëvendosjes dhe ushtruesja e detyrës së postit të presidentes, Vjosa Osmani në ditën e tretë të fushatës kanë vizituar Komunën e Obiliqit. Aty Kurtit e Osmanit, qytetarët iu kanë ofruar picë.

Image

Kurti e ka ngrënë gjatë ecjes që bënte në shesh.

Foto galeri