Kurti mbërrin në prokurori dëshmon kundër Thaçit e Veselit

Kurti pretendon se Thaçi dhe Veseli kanë dhënë dëshmi të rrejshme nën betim në seancën për organizatën “Syri i Popullit”.

Në ora 11:00 do të intervistohet edhe nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Glauk Konjufca.

Mediat nuk janë të lejuara të dëgjojnë dëshminë e Kurtit, raporton KP.