Kurti: Kundërshtarët më frikësohen sepse di shumë për korrupsionin e tyre

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti në paraqitjen e tij të fundit në mediatike ka thënë se rivalët politik po i frikësohen pasi që ata mendojnë se i di të gjitha të bëmat e tyre sa i përket shpërdorimit dhe keqmenaxhimit, por edhe korrupsionit. Ai ka thënë se për këtë ata frikësohen pasi që një ditë edhe mund të shkojnë në burg për këto çështje.

“Di shumë për korrupsionin e tyre, por kjo nuk varet prej meje, po prej prokurorisë. Ne e filluam edhe procesin e Vettingut. Por ndoshta është edhe qëndrimi ynë karshi bordeve të ndërmarrjeve publike dhe kanë frikën se do të diskreditohen dhe do t’iu duhet që një ditë të shkojnë edhe në burg”, tha thënë Kurti.