Kurti emëron emëron Avni Zogianin Zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit

Siç thuhet në njoftim, duke i uruar suksese Zëvendësministrit Zogiani në detyrën e re, Kryeministri Kurti ka thënë se këto dy sektorë Infrastruktura dhe Ambienti do ta kenë mbështetjen e duhur të Qeverisë.