Kurti dhe Zaev: Jemi kundër shkëmbimit të territoreve

 

Kryeministri në detyrë Albin Kurti në bisedë telefonike me Zoran Zaev, kryetar i Unionit Social Demokratik të Maqedonisë së Veriut, kanë biseduar rreth shkëmbimit të territoreve për të cilat thotë se janë të dëmshme dhe të dyja palët i kundërshtojnë ato.

Postimi i Albin Kurtit:

Në një telefonatë me @Zoran_Zaev, udhëheqës i SDUM, ne ndamë të njëjtin mendim për nevojën për bashkëpunim të vazhdueshëm midis vendeve të BB dhe u pajtuam që shkëmbimet e territoreve janë të dëmshme dhe ne i kundërshtojmë ato. Qëllimi i vendeve tona është integrimi #EU & partneriteti trans-Atlantik.