Kujt i ka ngjarë Ana? Ermali i jep përgjigjen më të bukur gruas Arianës

Ariana Fejzullahu në llogarinë e saj në Instagram e ka publikuar një foto të vajzës së saj Anës.

Pranë postimit i ka pyetur ndjekësit se kujt mendojnë se ajo i ngjan dhe nuk ka munguar as përgjigja e bashkëshortit të saj, Ermal Fejzullahut.

Ermali i ka dhënë përgjigjen më të bukur gruas së tij duke thënë se për nga pamja i ka ngjarë atij mirëpo uron që ta ketë shpirtin e Arianës.