Ku janë ushtarët e UÇK-së që nuk dënojnë deklaratën e Ahmetit për 27 Prillin

Blerim Ahmedi

Ku janë ushtarët e UÇK-së të cilët nuk reagojnë ndaj tradhëtivë të “Komandantit” të tyre?
Ali Ahmeti me shum bindje e përsërit që sulmuesit e Kuvendit nuk janë terroristë!
Ndërsa për Grupin e Kumanovës të cilët u slumuan nga shteti nuk e tha të paktën një her që ato sjanë terroristë, madje nuk përmendi as rastin “Monstra”, “Alfa”, dhe rastet tjera të montuara politike.
Ali Ahmeti me votën shqiptare u shërben maqedonasve dhe del në mbrojtje të terroristve me identitet maqedonas!