KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

KSHZ përmes një konference për media konfirmon se janë numëruar votat nga rivotimi i sotshëm në njësitë 5 dhe 6.

Në njësinë zgjedhore 5 nuk ka ndryshim në numrin e deputetëve ku 4 i takojnë Frontit Europian dhe 1 koalicionit VLEN.

Në zonën 6, Fronti Europian humbi një deputet kurse koalicioni VLEN fitoi një më shumë duke barazuar rezultatin me nga 8 deputetë.