Kryeparlamentari i Turqisë e uron nëpërmjet telefonit Albin Kurtin për postin e ri

Kryeministri Kurti dhe kryeparlamentari Şentop, biseduan për mundësitë e bashkëpunimit mes dy shteteve dhe parlamenteve, për takimet e radhës dhe për shkëmbimin e ideve e iniciativave që do të ndikojnë në përmirësimin e jetës institucionale dhe ndikimit përmbajtjesor të jetës së qytetarëve, njofton Klan Kosova.

Kurti gjatë ditës ka marrë urime të shumta nga shtetet mike të Kosovës me pranimin e postit të ri.