Kryeministri Zaev ua uron Vitin e Ri qytetarëve

Kryeministri Zoran Zaev ua uron Vitin e Ri të gjithë qytetarëve në publikimin e fotografive të familjes së tij.

“Festat sjellin ndjenja të veçanta të gëzimit, ngrohtësi dhe bukuri në çdo shtëpi. T’i shfrytëzojmë që të takohemi me më të afërmit dhe së bashku të përgatitemi për sfidat e reja”, ka shënuar Zaev në Fejsbuk.

Porosit që Vitin e Ri secili ta presë me dashuri dhe entuziazëm.

“Kaloni ditë të mira në fund të vitit 2019 dhe priteni Vitin e Ri 2020 me dashuri dhe entuzijazëm”, ka shënuar kryeministri Zaev.