KRRE sot vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar me vendim të KRRE-së benzina Euro Super -95 dhe Euro Super- 98 u shtrenjtuan për 1,00 denar, derisa çmimi i dizelit u shtrenjtua për gjysmë denari për litër.