KRRE sot vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës

KRRE sot vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme pritet të shpall çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Me vendim të KRRE-së javën e kaluar çmimet me pakicë të bezinës shënuan ulje për 0.50 den ndërsa çmimi i dizelit nuk u ndryshua.