Krenar Osmani: Shqiptaret që festojnë dënohen, maqedonasit që sulmuan shqiptarë me shkopinjë janë në liri

Shkruan: Krenar Osmani 

Për festim të fitores së Xhakës dhe Shaqirit (Zvicrës) dhjetra shqiptarë të Kumanovës thirren në “biseda informative” dhe njëkohësisht ngriten padi ndaj tyre. Ndërkohë 20 hienat që me shufra metalike dhe shkopinj bejsbolli i sulmuan 2 të rinjët shqiptarë, janë të lirë dhe pa 1 therrë në këmbë. Me dhejtra herë i kemi parë dhe dëgjuar brohoritjet e hienave: “shqiptar i vdekur-shqiptar i mirë”, “dhoma gazi për shqiptarët” duke festuar në Sheshin e Shkupit dhe asnjë prej tyre nuk është arrestuar e as është thirrur në “biseda informative”???!!!!! *Krenar Osmani eshte veprimtar i çeshtjes dhe aktivist i madh sportiv