Kovaçevski ka një kërkesë për Ramën

Kryeministri i Maqedonisë së veriut, Dimitar Kovaçevski në Forumin Strategjik të Bledit që po mbahet në Slloveni, ka treguar dy dëshirat e tij, transmeton TV21.

“Kam dy dëshira, njëra është që të bëjmë më të mirën në kuadër të reformave dhe në kuadër që BE-ja të gjejë forcë që ta vendos zgjerimin në pozitën e prioritetit, prandaj po them se synimi i 2030 është i arritshëm dhe dëshira e dytë është që Edi të tregojë edhe një batutë”, tha Kovaçevski.