Kosovë, ndalohen 70 qytetarë që nuk respektuan masat kundër koronavirusit

Në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës ka ndaluar 70 persona që nuk kanë respektuar masat e vendosura nga autoritetet, për frenimin e përhapjes së koronavirusit.

Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës thuhet se në 33 raste janë hasur 70 persona që nuk kanë respektuar masat për kufizim të lëvizjes.

Që nga ora 6:00 e mëngjesit të së mërkurës kanë hyrë në fuqi masat e reja që rregullojnë qarkullimin e qytetarëve.

Nën këto masa, qytetarët kanë të drejtë të lëvizin vetëm një orë e gjysmë brenda ditës dhe atë vetëm për nevoja thelbësore.

Kosova aktualisht ka 387 raste të të infektuarve me koronavirus; 9 pacientë kanë vdekur, ndërsa 69 janë shëruar.