Kosovë, bien çmimet e naftës dhe benzinës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë në Kosovë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e mërkurë.

Sipas njoftimit të MINT-it, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.78 euro për litër, për një centë më lirë se dje, kurse i benzinës 1.74.euro, për dy centë më lirë se dje si dhe i gazit mbetet i njëjtë si një ditë më parë, 0.78 euro

Këto çmime vlejnë nga e hëna në ora 10:00 dhe janë të vlefshme për 24 orë.