Kosovë, 5 viktima dhe 187 raste të reja me COVID

Në ditët e fundit, situata epidemiologjike e COVID-19 në Kosovë parqitet më e stabilizuar dhe këtë prirje e dëshmojnë të dhënat ditore.
Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik thotë se pesë persona të konfirmuar pozitivë më COVID-19 kanë ndërruar jetë, ndërsa janë evidentuar edhe 187 raste të reja nga 2944 teste të kryera.

Prishtina është qyteti më i prekur nga coronavirus pasi raporton numrin më të lartë të vdekjeve.

Kur kanë kaluar më shumë se një vit epidemi, Kosova raporton se 2178 qytetarë kanë ndërruar jetë.