Konsulli Basri Haliti ka një lajm të mirë për kompanitë shqiptare që duan bashkëpunim me Kroacinë

NJOFTIM
Konsullata e nderit e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Kroacise me seli ne Osijek mbetet ne dispozicionin dhe asistence për të ndihmuar firmat Shqipëtare që duan të bashkepunojnë me Dhomën e Tregëtisë në Prefekturën e Osijekut e Baranjes, duke ju rikujtuar se mund te na kontaktoni:

Tel: +38531200847
Tel i emergjences: +385 91 4504140
E-mail: [email protected]
[email protected]

Konsull
Basri Haliti