Konjufca thotë se me Kurtin s’do të ketë korrupsion

“Jemi të gatshëm për transparencë të Qeverisë”, ka thënë Konjufca.

“I kemi ndarë dy fusha kryesore, fushat në të cilat mund të jesh klinik dhe fushat në të cilat duhet të jesh terapeutik, afatgjatë. Ekonomia është fushë terapeutike, ndërsa drejtësia, sundimi i ligjit dhe lufta ndaj korrupsionit është kirurgjike”, ka shtuar ai.

“Me Albinin asnjë korrupsion nuk mund të ndodhë në institucionet e Kosovës”.