Kompjuteri i ri nga Apple kushton sa një BMW

Ju mund ta bleni një BMW të serisë 3 apo kompjuterin e ri të Apple, i cili kushton 50,000 dollarë.

#
Ky kompjuter posedon procesor 28 core Intel Xeon deri në 1.5TB RAM ECC, dhe po ashtu deri në 4TB ruajtje.

Po ashtu ky kompjuter është për 15,000 herë më i shpejt se sa modeli i kaluar. Po ashtu Apple ka investuar 200 milionë dollar vetëm për objektin ku është ndëruar ky kompjuter./Indeksonline/.