Komisioni për Sëmundje Infektive propozon të hapen dy reparte në spitalin”8-shtatori” për KOVID-19

Komisioni për Sëmundje Infektive propozon që të hapen dy reparte të reja në spitalin “8 shtatori” ku do të mund të hospitalizohen të sëmurit nga KOVID-19.
Në plan është edhe spitali në Kozle të zgjerohen kapacitetet dhe të hapet laboratori e re.
Në takimin, përcjell SHENJA, nuk janë dorëzuar masa të reja restriktive nga Komisioni, por rritja rapide e të infektuarve mund ta ndryshojë këtë në ditët e ardhshme.