Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve

Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve. Komisioni dy ligjet në fjalë i dërgon në procedurë të mëtejme, kështu që pritet që kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi të caktoj seancën plenare. Kreu i Komisionit për Çështje Evropiane, Artan Grubi u shpreh optimist sa i përket numrit të mjaftueshëm prej 2/3 të votave për miratim të këtyre dy ligjeve.