Kim arrin 170 milionë ndjekës në Instagram, i falënderon me poza seksi

Kim Kardashian ka qenë dhe mbetet ndër emrat më të komentuar, për arsye të ndryshme.

Se është e dëshiruar nga njerëzit e dëshmon fakti se së fundmi ka arritur të ndiqet nga 170 milionë njerëz në Instagram.

Për këtë nuk ka pasur se si të mungojë një falënderim nga ana e saj dhe e bëri nëpërmjet një postimi ku shfaqet seksi.

“170 milionë! Wow, ju dua juve dejma të gjithëve kaq shumë”, ka shkruar Kim pranë postimit.