Khabib: Conor nuk e meritonte të luftonte për titullin, pi dhe rrihte të moshuarit

Sidoqoftë, duke gjykuar nga fjalët e kampionit të peshave të lehta UFC nga ndeshja e shumëpritur, nuk do të ketë asgjë, përcjell lajmi.net.

“Unë tashmë kam mundur Conor. Pse të luftojë me atë? Thuaji se jam i zënë dhe kaq”.

”Unë mendoj se ai kurrë nuk do ta meritojë një shans për të luftuar për titullin sepse pi shumë dhe godet të moshuarit. Nuk e meriton vëmendjen time”, tha Khabib.