Kështu e tund gjoksin Arbenita

Një emer i njohur për publikun shqiptar është ai i modelës Arbenita Ismajli, e cila është vënë tash e një kohë në qendër të vëmendjës nga mediat rozë.

Ajo ka arritur kulmin e suksesit duke qënë një nga modelet më të kërkuara.

Përveq bukurisë që ka, ajo njihet edhe për linjat trupore të cilat i ekspozon në çdo postim në rrjete sociale.

Që është një nga femrat më joshëse, e ka vërtetuar edhe me anë të publikimit të kësaj video, ku shihen linjat e saj trupore dhe gjoksin të cilin e tund që bie në sy të të gjithëve.

Sipas jush a është Arbenita ndër femrat më joshëse?