Kënga ‘Physical’ nga Dua Lipa promovohet në ndërtesat e New Yorkut

Dua Lipa pas një pushimi bukur të gjatë është kthyer fuqishëm në muzikë, me dy këngët e saj ‘Dont start now’ dhe së fundmi ‘Physical’.

‘Physical’ ka filluar të marrë pëlqim të madh në publik, kënga më e re e Duas është promovuar në ekranet gjigante të New Yorkut, e kjo gjë ka bërë krenare shqiptare.

Të dy këngët e lartpërmendura janë pjesë e albumit të ri të Dua Lipës ‘Future nostalgia’ i cili do publikohet në fillim të muajit prill.