Kënga e Dua Lipës kthehet në himn për koronavirusin

Pandmeia CIVUD-19 është krye temë globale, virusi ka arritur të marrë jetën e mbi 8 mijë personave deri më tani.

Dhe këshillat që dëgjojmë më së shumti këto ditë janë mos të dalim nga shtëpitë pa ndonjë arsye, dhe mbajtja e higjienës.

Fjalët e këngës së Dua Lipës “New rules” shkojnë fiks me situatën e epidemisë, dhe fansat kanë krijuar një himn me këto  vargje për koronavirusin.