Katër ngjyrat e flokëve që do të jenë trend për vitin 2020

Mënyra më e mirë për të filluar këtë ndryshime është tek flokët. Prandaj, ne kemi mbledhur 4 ngjyrat e flokëve që do të jenë trend për vitin e ri 2020.

Duke filluar nga ngjyra kafeje/çokollatë, e deri tek një e kuqe e lehtë këto 4 ngjyra do të jenë trend dhe do ju bëjnë të dukeni ‘fresh’ për vitin e ri që po ju pret, transmeton lajmi.net.

Më poshtë i gjeni emrat e këtyre ngjyrave të flokëve.

Milk-Chocolate Brown

 

Rooted Beige

 

Orchard Red

 

Honey Blonde