Kate Middleton akuzon Meghan Markle për ndarjen e familjes mbretërore

Kate Middleton s’e ka pritur mirë librin e Harry-t “Spare”, ku ai nxjerr sekrete dhe të pathëna nga familja mbretërore.

“Kate as nuk e njeh si është bërë ky person Harry,” tha një burim i brendshëm për Radaronline.com. “Ai ka tradhtuar familjen e tij dhe ka thyer besimin duke folur. Përgjigja e familjes mbretërore ndaj goditjes me thikë të Harry-t ka qenë të mos thotë asgjë – por qartë, ata mendojnë si Kate dhe janë në anën e saj.”

Kate Middleton akuzon Meghan Markle për ndarjen e familjes mbretërore

Princesha e Uellsit fajëson gruan e Harry-t, Meghan Markle, për ndarjen e vazhdueshme familjare.

Duket se mund të mos ketë rrugë kthimi për Harry-n pasi ai nuk është i gatshëm të rregullojë urat e thyera me familjen e tij. Ndërsa Mbreti Charles dhe pjesa tjetër e familjes mbretërore preferojnë të distancohen nga drama e çiftit, duket sikur kjo sagë mund të vazhdojë për më gjatë duke pasur parasysh refuzimin e Harry-t për t’u angazhuar me familjen e tij.

Kate Middleton akuzon Meghan Markle për ndarjen e familjes mbretërore

“Harry ka thënë se nuk e parashikon që ai dhe Meghan të kthehen ndonjëherë për të jetuar me kohë të plotë në Mbretërinë e Bashkuar – dhe ai nuk duhet të presë një rrogoz të mirëseardhjes nga Kate dhe William nëse kjo ndryshon ndonjëherë!”, tha burimi.