Kasami: Si në 2016 edhe sot persona të caktuar u involvuan për të prishur koalicionin opozitar

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sonte ka qenë i ftuar në një intervistë te Gazeta Express, ku ka folur rreth koalicioneve të mundshme të BESËS për zgjedhjet e 12 prillit dhe situatën aktuale politike.

Gjithashtu, Kasami ka deklaruar se prishja e koalicionit opozitar ndodhi si pasojë e involvimit të personave të caktuar që si në 2016 edhe tani.