Kasami: Në pranverë do të legalizohen të gjitha objektet fetare edhe objektet e kultit

Kryetari i Komunës, Bilall Kasami, gjatë inaugurimit të një pjesë së rrugës për te lagjja e vilave në Kodrën e Diellit foli, edhe për ngritjen e kryqit aty. Kasami akuzoi se ata që sulmojnë komunën, nuk duan të shohin investimet që bën Komuna e Tetovës dhe akuzojnë komunën për kompetenca që nuk i takojnë asaj.

“Ata që nuk duan të shohin investimet që bën komuna e Tetovës, ata shohin shkaqe sesi të kritikojnë komunën për gjëra që nuk janë përgjegjësi e komunës.”- u përgjigj Kasami.

Nga ana tjetër ai tha se në pranverë do të legalizohen të gjitha objektet fetare edhe objektet e kultit në këtë komunë.

“Në planin urbanistik janë të parpara objektet fetare, kisha dhe xhamia me ç’ka besoj se do të rregullohet edhe çështja që ka të bëjë me legalizimin e këtyre objekteve fetare”- shtoi Kasami./TV21