Kapet personi nga Majanca e Shkupit, kishte ikur nga burgu në vitin 2015

Gjatë ditës së djeshme, respektivisht rreth orës 22:40, në Aerodrom është arrestuar një i arratisur nga burgu, përcjell TV21. Bëhet fjalë për një 34-vjeçar nga fshati Mojancë, i cili është dërguar në burgun e Idrizovës për të dënimin e mbetur prej dy vjet e gjashtë muajve.

“Është privuar nga liria M.P. (34) nga fshati Majancë, Shkup. Ai është i dënuar me pesë vjet burg për vepër penale të kryer që dënohet sipas nenit 215 të Kodit Penal dhe që kërkohej me urdhër qendror nga Burgu i Idrizovës për arratisje nga burgu në vitin 2015.