Kapën me kokainë, paditen dy persona nga Gostivari

Prokurori publik i prokurisë publike në Gostivar ka parashtruar akt penal kundër dy persona nga fshati Kalishte, të cilët ngarkohen për veprën penale – shitje të pa autorizuar të drogave, substancave psikotrope dhe prokusorëve.

Të akuzuarit më 12 prill në fshatin Zubovce, kanë blerë dhe shitur kokainë.