Ka ndërruar jetë aktori i ‘Game of Thrones’

Aktori i njohur ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij.

Aktori Andrew Dunbar, më i njohur për punën e tij në Game of Thrones , vdiq në prag të Krishtlindjes.

Aktori, i cili ishte vetëm në të 30-at, vdiq papritur në shtëpinë e tij në Belfast, Irlandë, sipas Belfast Live (përmes Yahoo News ). Shkaku i vdekjes është i panjohur në këtë kohë, por vdekja e tij u konfirmua nga një zëdhënës nga agjensia The Extras Department, i cili ka punuar me Dunbar gjatë gjithë karrierës së tij.

Departamenti i Extras postoi gjithashtu një nderim prekës për Dunbar, duke shprehur trishtimin e tyre për vdekjen e tij dhe duke theksuar se ai do të mbahet mend jo vetëm për rolet e tij në shfaqje si Line of Duty , Derry Girls , dhe Krypton , por edhe për personalitetin që kishte.