Johnson: Britania e Madhe do të shkaktojë dhimbjen maksimale ekonomike në makinën e luftës së Putinit

LONDON, ENGLAND - APRIL 12: British Prime Minister Boris Johnson speaks at 10 Downing Street after being discharged from hospital in London, Britain, on April 12, 2020. Boris Johnson "has been discharged from hospital to continue his recovery at Chequers", a Downing Street spokesman said Sunday. (Pippa Fowles/No 10 Downing Street/Handout to Xinhua via Getty) (EDITORIAL USE ONLY) (Xinhua/ via Getty Images)

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson, ka thënë se Britania e Madhe do të shkaktojë dhimbjen maksimale ekonomike në makinën e luftës së Putinit.

“Për sa kohë që Putini vazhdon sulmin e tij barbar ndaj ukrainasve të pafajshëm, ne do të vazhdojmë të ushtrojmë çdo fuqi që kemi për t’i shkaktuar dhimbjen maksimale ekonomike Putinit dhe makinës së tij të luftës”, u shpreh ai.

Sipas rregullave të reja, Usmanov dhe Shuvalov do të kenë të ngrira asetet e tyre dhe do t’u ndalohet të udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar, raporton BBC, transmeton Klankosova.tv.