John Cena dhe Shay Shariatzadeh martohen me një ceremoni të fshehtë, dy vjet pas ndarjes nga Nikki Bella

Mandatory Credit: Photo by Shutterstock (10522869m) Shay Shariatzadeh and John Cena 'Dolittle' film premiere, Arrivals, Regency Village Theatre, Los Angeles, USA - 11 Jan 2020

Janë martuar John Cena dhe Shay Shariatzadeh.

John Cena dhe Shay Shariatzadeh e kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë nëpërmjet një ceremonie private, shkruajnë mediat e huaja, transmeton lajmi.net.

E gjithë kjo ndodhi 2 vjet pasi John i dha fund keq fejesës me Nikki Bella.

Ata e bënë lidhjen e tyre zyrtare me tapetin e kuq ndërsa mbanin duart para kamerave në premierën e Playing With Fire në tetor 2019.

Shay që atëherë ka vepruar si takimi i John në ngjarjet e tij të punës dhe ata madje u puthën në tapetin e kuq në premierën e Dolittle.

Kjo është martesa e dytë e aktorit, pasi ai ishte martuar më parë me Elizabeth Huberdeau nga 2009 në 2012.

John u takua me Nikkin për rreth gjashtë vjet para se ata përfundimisht ta prishnin fejesën e tyre në maj 2018 për shkak të mendimeve të tyre të ndryshme për fëmijët që dëshironin.